top of page

PUBLIC GREEN

Az egyik a város önkormányzati funkciók biztosítása közszolgáltatások, amelynek során adatkezelés, valamint a közrend fenntartása zöld. Általánosan kötelező érvényű jogszabályokat alapelveit meghatározó ellátási nyilvános zöldterületek városi térségekben, falvakban és kötelezettségeit jogi és természetes személyek az ellátás zöld.

Város Érsekújvár biztosítja az ilyen művelet révén Novovital, juttatás szervezetek, amelyek a rendelkezésére álló saját munkatársai és speciális technikával szükséges erre a tevékenységre.

Művek vannak osztva a rendszeres karbantartás, amely magában foglalja a feladatokat, mint a kaszálás fű szerte a városban, karbantartása virágágyások egynyári, vágott sövények, kaszálás burinísk, fák kivágására, jég kivágott fák, kaszálás, öntözés és trágyázás telepítések és a pázsit a főtéren, gyalogos zóna és körforgalmak szükség re, vágás cserjék.

Dolgozzanak ki a rendszeres karbantartás a következők: segítségnyújtás felszámolása sürgős a város / tűz, kidőlt fák és ágak, hóeltakarítás, lendületes járdák, takarítás temetők, szemétdíj és ágak a város.

 

Elérhetőségek

Tel.: 035 / 6412 153

e-mail: novovital@novovital.sk

 

Jozef Janček

a részleg vezetője

Mobil: +421 903 828991

bottom of page